Gündem Çi 5. bölümde büyük hesaplaşma! Çi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çi 5. bölümde büyük hesaplaşma! Çi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.12.2017 - 11:32 | Son Güncellenme:

Çİ 5. bölümüyle dün akşam izleyicisi ile buluştu. Fİ'nin ikinci sezonu olan Çİ'nin son bölümünde Özge, Duru'nun kafasını oldukça karıştırmıştı. Bu olaydan sonra Çİ 5. bölümde Can Manay, eski sevgilisinin karşısına çıkıyor.

Çi 5. bölümde büyük hesaplaşma Çi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çi bu hafta bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile geliyor. Fi 2. sezon Çi 5. bölüm fragmanı şimdiden dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Çi dün akşam yeni bölümü ile PUHUTV'de ekrana geldi

Haberin Devamı

Çi 6. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

Çİ 4. bölümde Bilge ise Can Manay'a karşı duygu karmaşası yaşıyor. Bilge, Can Manay'a aşık mı sorusu izleyenlerin kafasını oldukça karışıtırıyor. Can ve Duru'nun evliliklerini herkese ilan etmelerinden sonra, Özge'nin, Duru'yu köşeye sıkıştırıp, Can Manay hakkındaki gerçekleri ve eski sevgilisinden bahsetmesi Duru'nun kafasını oldukça karıştırdı.