Gündem Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Guiness girişimi!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Guiness girişimi!

20.03.2018 - 18:38 | Son Güncellenme:

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Guines Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştığı da ortaya çıktı. Prof. Dr. Orhan Kural, Sakarya'da yaşananları canlı yayında anlattı.

Çiftlik Bank CEOsu Mehmet Aydının Guiness girişimi

Çiftlik Bank ile on binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın, 5 milyon mavi yumurta vaadi ile Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştığı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Guiness Türkiye Fahri Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural, Sakarya'daki törende kendisinin rekor danışmanı olarak çağrıldığını ifade ederek, o günü şöyle anlattı:

Yumurta var ama tavuk yok. Ben çıkıp da burada siz sahtekarlık yapıyorsunuz diyecek halim var mı? Masada oturduk, etrafı gezdik törenden sonra. Heykel verdim. Hiç anlayamadım. Bundan sonra nasıl bu olay bana döndü.

"REKOR DANIŞMANI OLARAK ÇAĞRILMIŞIM"

Sonra gezmeye kalkıştık baktık ki hiç içeride tavuk yok bir şey yok. Ben bir öğretim üyesiyim, orada rekor danışmanı olarak çağırılmışım. Orada emniyet müdürü var, jandarma komutanları var... "Nerede bu tavuklar?" diye sorduk, "Amerika'dan gelecek" dediler. Biz de "Geldiği zaman bize bildirin devam ederiz" dedik.

Haberin Devamı

Kaynak: Haberturk.com