Gündem Cinayetten önceki son fotoğraflar

Cinayetten önceki son fotoğraflar

27.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 23 Temmuz’da cesetleri bulunan iki motosikletçi gezginin son çektiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Cinayetten önceki son fotoğraflar

Engin Öksüz ve Abdullah Türk’ün en son irtibatın kurulduğu 21 Temmuz’da çekildiği anlaşılan fotoğraflarda ikilinin Gaziantep ve Şanlıurfa arasındaki tarihi köprülerden geçtiği görülüyor. Abdulluh Türk’ün kaskındaki fotoğraf makinesinden çekildiği anlaşılan fotoğraflarda katil zanlıları görülmüyor. Gaziantep Narlıkuyu Kızlar Hamamı’nda mola verdikleri anlaşılan ikilinin serinlemek için suya girdikleri anlaşılıyor.
Cinayetlerin bir an önce aydınlatılmasını isteyen motosikletçilerin, ağustos sonunda Eskişehir-Çifteler’de yapacakları büyük buluşmayı Öksüz ve Türk’e ifhaf edecekleri öğrenildi. TR Enduro Kubülü Başkanı Reha Uysal, “21 Temmuz’da bir benzincide kendileri gibi bir motosikletliyle tanıştılar. Onlara rehberlik yapmak isteyen kişinin daha sonra bir kişiyi daha arkasına oturttuğunu öğrendik. Bölgedekiler 3 motorda 4 kişi olduğunu ama bir motorla iki kişinin geri döndüğünü belirttiler. Düğümü çözecek olay bu. Bu motorcunun bulunması gerek” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan da, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın cevaplaması isteğiyle olayla ilgili bir soru önergesi verdi.