Gündem Cinnet geçiren anne, bebeğini boğarak öldürdü

Cinnet geçiren anne, bebeğini boğarak öldürdü

22.12.2010 - 14:29 | Son Güncellenme:

.

Cinnet geçiren anne, bebeğini boğarak öldürdü

MALATYA’da psikolojik sorunları olan 30 yaşındaki üç çocuk annesi Bedriye Dündar, 2 aylık kız bebeğini diğer çocuklarının yanında boğarak öldürdü. Olaydan sonra anne gözaltına alındı.

Orduzu Beldesi Hançukuru Mahallesi’ndeki tek katlı müstakil evlerinde yaşayan ve uzun süredir psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Bedriye Dündar, evde eşinin bulunmadığı sırada 4 ve 6 yaşlarındaki erkek çocuklarının yanında, 2 aylık kız bebeği Betül'ü boğarak öldürmeye çalıştı.

Bu sırada diğer odada bulunan kayınvalide duruma müdahale ederek hemen polise bilgi verdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Durumu ciddi olan 2 aylık bebek hemen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne Bedriye Dündar ise gözaltına alındı.

2 aylık Betül bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olay sırasında evde bulunan kayınvalide ve 2 çocuğun da ifadelerine başvuruldu. Polisin aldığı ifadelere göre anne Bedriye Dündar’ın psikolojik sorunlarının olduğu ve son dönemlerde bunalıma girdiği öğrenildi.

Cinnet geçiren anne Bedriye Dündar'ın, sanayide işçi olarak çalışan eşine sabah, “Seni kurt gibi görüyorum” diyerek doktora götürmesini istediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.