Gündem Çocukları için yiyecek çaldı!

Çocukları için yiyecek çaldı!

05.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’da taşla camını kırdığı marketten zeytin, peynir ve yumurta çalan Hasan Ö., “Çocuklarım çok açtı” dedi

Çocukları için yiyecek çaldı

Konya’da bir marketin camını taşla kırarak içeri giren ve zeytin, peynir, yumurta çalan 29 yaşındaki Hasan Ö., evine giderken yakalandı. 3 çocuk babası işsiz Hasan Ö., ifadesinde, “İşsizim. Çocuklarım açtı. Onlar için çaldım” dedi. Olay, geçen gece saat 01.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Nakiboğlu Mahallesi Cihangir Caddesi üzerinde bulunan markette meydana geldi.

Kimse şikâyetçi olmadı
İddiaya göre işsiz Hasan Ö., marketin camını taşla kırarak içeri girdi. İçeriden yaklaşık 500 gramlık iki kutu zeytinle bir kutu peynir ve 10’lu yumurta paketini alıp, market poşetinin içine koyan Hasan Ö., dışarı çıkıp evine doğru yürümeye başladı.
Şüpheli, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda kısa sürede çaldığı malzemelerle yolda yakalandı. Gözaltına alınan Hasan Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, “İşsizim. Çocuklarım açtı. Onlar için çaldım. İyi oldu geldiğiniz. Valla sıkıntıdayım. Ben size her şeyi kuş gibi anlattım. Siz de bana öyle davranın. Cama bir taş attım kırıldı. Sağlam cam değilmiş” diye konuştu.
Market yetkililerinin şikâyetçi olmadığı Hasan Ö.’nün ‘karşılıksız çek ve senet kullanmak’tan poliste kaydının olduğu öğrenildi. Şüpheli, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.