Gündem Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak!

Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak!

31.12.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak. SHOW TV'nin ilgiyle izlenen Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel programında bomba isimler var. Çocuktan Al Haberi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisine eğlence dolu anlar yaşatacak. İşte birbirinden ünlü isimler...

Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak

SHOW TV'nin büyük ilgi gören programı Çocuktan Al Haberi, Evrim Akın sunuculuğunda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Yılbaşına özel program hazırlayan Çocuktan Al Haberi, birbibirinden bomba isimleri ağırlayacak. İşte Yılbaşı gecesi Çocuktan Al Haberi programında yarışacak olan ünlü isimler...

Haberin Devamı

ÇOCUKTAN AL HABERİ YILBAŞI ÖZEL'DE YARIŞACAK ÜNLÜ İSİMLER KİMLER?

Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" yılbaşı özel bölümüyle geliyor!

Türkiye'nin en çok eğlendiren, en sevilen ünlüleri yeni yıla Çocuktan Al Haberi'nin birbirinden tatlı minikleriyle giriyor. Yılmaz Morgül, Burak Kut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Sahrap Soysal, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Aynur Aydın ve Özlem Yıldız gibi isimlerinin konuk olacağı yılbaşı özel bölümünde miniklerle yarışacak ünlüler ise Aleyna Tilki, Kibariye ve Furkan Palalı olacak. Kahkahaların bir an bile eksik olmayacağı Çocuktan Al Haberi Ünlüler'de sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek!

Haberin Devamı

Sesi ve sempatikliğiyle tüm Türkiye'nin sevgilisi olan Kibariye ile genç yıldız Aleyna Tilki'nin birlikte unutulmaz bir performansa imza atacağı programda minikler Aleyna Tilki’nin şarkılarıyla coşacak. İkizlerin Aydın Kurtoğlu’nu sıkıştırdığı, Arda ve Burak Kut düetinin renk kattığı, Sefa Doğanay’ın Bülent Ersoy taklidi karşısında Nisan’ın dumur olduğu, Faik Öztürk’ün ise Çitos Efe’yle güreştiği, Efe ve Yılmaz Morgül’ün tekerleme performansının ekrana geleceği programda izleyiciler kahkahalarını tutamayacak. Ünlüler, miniklerin ilginç cevapları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, unutulmayacak anlar yaşanacak!

Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler’le yılbaşı gecesi herkes için çok komik, çok şaşırtıcı ve çok eğlenceli geçecek!