Gündem Çok Güzel Hareketler 2 sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek

Çok Güzel Hareketler 2 sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek

13.06.2019 - 11:23 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler 2 sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek. Kanal D ekranında başlayan ikinci kuşak Çok Güzel Hareketler birbirinden güzel skeçleri ile her hafta izleyici ile buluşuyor. Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM ekibi her hafta hazırladıkları yeni skeçleri izleyici ile paylaşıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2'ye Babalar Günü skeci damga vuracak

Çok Güzel Hareketler 2 sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek

Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek. Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde hazırladıkları yeni skeç ve karakterleri izleyici ile buluşturan Çok Güzel Hareketler'de bu hafta Babalar Günü için hazırlanan skeç güldürürürken duygulandıracak.

Haberin Devamı

Çok Güzel Hareketler 2’nin bu akşam ekrana gelecek olan sezon finali bölümüne Babalar Günü için hazırlanmış olan “Açın Kapıyı” skeçi damga vuracak. Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncularından Gürhan Altundaşar’ın canlandırdığı Necdet karakterinin “Açın Kapıyı” esprisi kısa zamanda herkesin beğenisini kazanmıştı. Bu kez de Babalar Günü için hazırlanmış olan skeç izleyicileri kahkahaya boğarken aynı zamanda duygulandıracak.

ÇOK GÜZEL HARAKETLER SEZON FİNALİ FRAGMANLARI

Yazarlar