Gündem Çukur dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Çukur yeni bölüm fragmanı!

Çukur dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Çukur yeni bölüm fragmanı!

13.01.2020 - 12:34 | Son Güncellenme:

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. SHOW TV'de ekrana gelen Çukur yeni bölümünde Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu'nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak. Peki Çukur yeni bölümü bu akşam yayınlanacak? Çukur bugün var mı? İşte Çukur yeni bölüm fragmanı ve bu akşam var olup, olmadığı...

Çukur dizisi bu akşam yayınlanacak mı Çukur yeni bölüm fragmanı

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çukur dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00' de ekrana gelecek. Çukur yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

ÇUKUR YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak. Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak. Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’yi sakinleştirecek. Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu’nun Türkiye’ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.
Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

ÇUKUR FRAGMAN

Çukur Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Haberin Devamı

Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstleniyor.