Gündem Dayan Yüreğim 9. yeni bölüm fragmanında Suzan amacına ulaşıyor!

Dayan Yüreğim 9. yeni bölüm fragmanında Suzan amacına ulaşıyor!

31.03.2017 - 10:50 | Son Güncellenme:

Dayan Yüreğim dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Merakla beklenen Dayan Yüreğim 9. yeni bölümünde Cengiz’in, ‘Suzan, Şanallar’dan Selim’in kan parasını alıyor’ itirafı ile çılgına dönen Elvan, Suzan’ın kapısına dayanır. Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı Dayan Yüreğim yeni bölümleriyle her Cuma akşamı Fox Tv'de.

Dayan Yüreğim 9. yeni bölüm fragmanında Suzan amacına ulaşıyor

Dayan Yüreğim dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Dayan Yüreğim dizisi 9. yeni bölüm fragmanına göre, Cengiz’in, ‘Suzan, Şanallar’dan Selim’in kan parasını alıyor’ itirafı ile çılgına dönen Elvan, Suzan’ın kapısına dayanır. Suzan, kan parası aldığını inkar eder ama, Remzi’nin kafası karışmıştır. Elvan ise bu işin peşini bırakmaz, ucu nereye, kime giderse gitsin oraya kadar gitmeye kararlıdır.

Atıf ile bir geleceğinin olmadığını düşünen Seray, Ali ile evlenmeyi kabul eder. Rıfat, Seray’ın bu kararından dolayı şoktadır. Seray ile Ali yüzük alışverişine gider. Onları uzaktan izleyen Rıfat, yanında Atıf’ı görünce öfkesine yenilir. Seray’ın evleneceğini öğrenen Elvan, bir kez daha Remzi ile karşı karşıya gelir.

Av. Fuat ile Aysun tek celsede boşanır ancak Aysun için bu defter kapanmamıştır. Elvan ile Av. Fuat’ı baş başa gören Aysun kendisini kaybeder. Taner, bir yandan Aysun’u diğer yandan İnci Şanal’ı idare etmektedir. Taner, her iki ilişkisinde de, arkada görgü tanığı bıraktığının farkında değildir.

DAYAN YÜREĞİM 9. BÖLÜM FRAGMANI