Gündem Deprem mi oldu? Bir son dakika deprem haberi daha 17 Aralık Salı - Kandilli Rasathanesi

Deprem mi oldu? Bir son dakika deprem haberi daha 17 Aralık Salı - Kandilli Rasathanesi

17.12.2019 - 20:50 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde ardı ardına gelen deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi. Vatandaşların oldukça merak ettiği son dakika deprem haberleri ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte 17 Aralık Salı günü meydana gelen deprem haberlerinin ayrıntıları...

Deprem mi oldu Bir son dakika deprem haberi daha 17 Aralık Salı - Kandilli Rasathanesi

Türkiye deprem haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Birbiri ardına gelen depremlerin ardından gözler Kandilli Rasathanesi'ne çevrilmiş durumda. Peki Bugün deprem oldu mu? İşte yurt genelinde 17  Aralık Salı son dakika deprem haberleri listesi...

MERSİN'DE KORKUTAN DEPREM


Mersin'in Anamur ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre merkes üssü Mersin'in Anamur ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre ise, merkez üssü Anamur ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saat 11.21'de, 18,49 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.

KÜTAHYA'YI SALLAYAN DEPREM!

Kütahya'nın Simav ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Kütahya'nın Simav ilçesi Söğüt köyünde saat 21.54'te meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı.

Depremin derinliğinin 5,4 kilometre olduğu bildirildi.