Gündem Devran Çağlar kimdir? Kaç yaşında vefat etti?

Devran Çağlar kimdir? Kaç yaşında vefat etti?

17.08.2019 - 10:23 | Son Güncellenme:

Müzik sanatçısı Devran Çağlar hayatını kaybetti. Arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden birisi olan Devran Çağlar kaç yaşında vefat etti. İşte Devran Çağlar'ın hayatı ile ilgili merak edilenler...

Devran Çağlar kimdir Kaç yaşında vefat etti

Türk arabesk müziği sanatçısı Devran Çağlar 15 Ağustos 2019'da bir süredir sahne alarak müzik çalışmaları yaptığı Maltepe, İstanbul'da yaşamını sürdürdüğü bir rezidans'ta 56 yaşında ölü olarak bulunmuştur. Yapılan incelemede Çağlar'ın kalp krizinden öldüğü açıklanmıştır.

Haberin Devamı

DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

Arabesk müziği sanatçısı Devran Çağlar 1 Ocak 1963'de Adana'da doğdu. 1990'lı yılların arabesk müziğinde önemli seslerinden olan Çağlar kariyeri boyunca 3 sinema filminde rol aldı. Asıl adı ise Muastafa Dağlar'dır.

Özellikle ses tonuyla Bülent Ersoy'la benzetilen sanatçı seslendirdiği "İnsan Ararım" , "Ayrıldık", "Gittin", "Öldürürüm Kendimi" gibi seslendirdiği parçalarla dikkat çekmiştir.

1990'lı yılların sonlarında müzik yaşamından kopan Çağlar uzun yıllar Almanya'da yaşamını sürdürmüştür. Çağlar, son dönemlerinde ise oyuncu Eşref Kolçak'ın oğlu ve şarkıcı, müzisyen Harun Kolçak'ın kardeşi olduğu yönünde haberlerle gündeme gelmiştir.