Gündem Dikkat! Bu seferler iptal edildi

Dikkat! Bu seferler iptal edildi

28.03.2019 - 21:43 | Son Güncellenme:

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Güzelbahçe vapur seferleri yarın (bugün) sabahtan itibaren geçici süreyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) yarınki seferlerinden  bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Dikkat Bu seferler iptal edildi

İzmir Denizcilik AŞ'den yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşulları yüzünden Güzelbahçe vapur seferlerinin yarın (bugün) sabah saat 07.25 itibarıyla geçici süreyle iptal edildiği duyuruldu.

Haberin Devamı

Açıklamada, "Diğer yolcu ve araba vapuru seferlerimiz devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

BUDO SEFERLERİ

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, yarın (bugün) saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30 ve 20.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) ve 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Aynı gerekçeyle 08.30, 11.30, 14.30, 16.30, 18.30 ve 20.00'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de programdan kaldırıldı.

GESTAŞ

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ'ın yarın (bugün) yapılacak bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal oldu.

Haberin Devamı

GESTAŞ'tan yapılan açıklamada, Kuzey Ege'nin bir bölümünde etkili olan fırtına sebebiyle Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada hattındaki feribot seferlerinde aksama yaşandığı belirtildi.

Buna göre, yarın (bugün) Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.15 ve 10.00'da, Geyikli'den Bozcaada'ya ise 08.00 ve 11.00'de yapılacak seferlerin fırtına nedeniyle iptal edildiği aktarılan açıklamada, Gökçeada-Kabatepe ve Kabatepe-Gökçeada arasındaki feribot seferlerin tümünün geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Seferlerin, fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından normale döneceği ifade edilen açıklamada, diğer hatlardaki deniz ulaşımının planlandığı gibi sürdürüldüğü belirtildi.