Gündem Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında?

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında?

03.07.2019 - 14:00 | Son Güncellenme:

Dizilerdeki ufak rolleriyle tanınan Dilan Çiçek Deniz en büyük çıkışını Bodrum Masalı ile yapmıştır. Ayrıca güzellik yarışmasında aldığı derece ile de puanları toplamıştır. Peki, Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında?

Dilan Çiçek Deniz kimdir Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında

1995 doğumludur. Annesi ve babası öğretmendir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Haberin Devamı

Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlk rolü 2015'te Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu.

Ağustos 2016'da başlayıp Haziran 2017 de final yapan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynadı. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe yer almaktaydı.

Son olarak Çukur adlı dizide Aras Bulut Iyinemli ile başrolü paylaşmıştır.

Haberin Devamı

Aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında Avon'un ruj reklamında yer aldı.