Gündem Dilan Çiçek Deniz kimdir? İşte Dilan Çiçek Deniz'in yeni imajı

Dilan Çiçek Deniz kimdir? İşte Dilan Çiçek Deniz'in yeni imajı

07.09.2018 - 11:36 | Son Güncellenme:

Dilan Çiçek Deniz son olarak Victoria Secret seçmelerine katılmış aktif olarak modellik yapmadığı için seçilemediğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yaşamayanlar dizisinin galasına katılan Dilan Çiçek Deniz yeni imajı ile de adeta göz doldurdu. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Dilan Çiçek Deniz kimdir İşte Dilan Çiçek Denizin yeni imajı

Dilan Çiçek Deniz son olarak katıldığı Victoria Secret seçmeleri ile gündeme gelmişti. Güzel oyuncu sosyal meyda hesabından yaptığı açıklama ile aktif olarak modellik yapmadığı için Victoria Secret meleği olarak seçilemediğini sevenlerine duyurmuştu. Blu TV iç yapımların yeni dizisi Yaşamayanlar diziisinin Galasına katılan Dilan Çiçek Deniz yeni imajı ile de adeta göz kamaştırdı. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir? İşte güzel oyuncunun yeni imajı...

Haberin Devamı

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu.

İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz şimdilerde ise Show TV'de, Aras Bulut İynemli ile başrolünü paylaştığı “Çukur” dizisinde, Sena Koçovalı karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz kimdir İşte Dilan Çiçek Denizin yeni imajı

Dilan Çiçek Deniz kimdir İşte Dilan Çiçek Denizin yeni imajı