Gündem Dilan Gerede Erkaya kimdir? Kaç yaşında?

Dilan Gerede Erkaya kimdir? Kaç yaşında?

08.07.2019 - 15:36 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki ile gündeme gelen Dilan Gerede Erkaya'nın kim olduğu merak ediliyor. Bennu Gerede'nin oğlu olan Dilan Gerede Erkaya kaç yaşındadır? İşte Dilan Gerede Erkaya hakkında merak edilen bilgiler...

Dilan Gerede Erkaya kimdir Kaç yaşında

2000 yılında Amerika New York'ta dünyaya gelmiştir. Annesi Bennu Gerede, babası ise fotoğrafçı Koray Erkaya'dır. Daren isminde bir ikiz erkek kardeşi ayrıca 2001 doğumlu Miro adında bir erkek kardeşi vardır.

Haberin Devamı

Anne ve babasının fotoğraf sanatçısı olması sebebi ile de çok küçük yaşlardan itibaren fotoğraf ile ilgilenmeye başlamıştır. 10 yaşından bu yana grafiti yapmaktadır. 15 yaşında iken yapmış olduğu Doors of Perception adlı sergisini Piramid Sanat'ta açmıştır. Anneannesi de yönetmen'dir. Anne ve babasının çağdaş sanatçı ve fotoğrafçı olması onun sanata çok yakın olmasını sağlamış yetiştiği ortamdan çok etkilenmiştir.

Sıkı bir motosiklet kullanıcısıdır. Ancak 2018 yılının Mart ayında Bali'de motosikleti ile kaza geçirmiş ve ayağından sakatlanmıştır. Bali'de ameliyat olmuş ancak istenen sonuçlar alınamamış ameliyatın ardından ayağı mikrop kapmıştır. Hemen annesi ile İstanbul'a dönmüş ve tekrar ameliyat olarak eski sağlığına kavuşmuştur.

Haberin Devamı

Japon sanatının yanı sıra dövmeleri ile de dikkatleri üzerine çeken ünlü isim ayrıca tam bir kaykay ve sörf hastasıdır.