Gündem Üç ailenin karıştığı kavgada kan aktı! Ölü sayısı 6'ya yükseldi

Üç ailenin karıştığı kavgada kan aktı! Ölü sayısı 6'ya yükseldi

21.08.2019 - 08:39 | Son Güncellenme:

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde üç ailenin karıştığı silahlı kavgada biri kadın 6 kişi hayatını kaybetti.

Üç ailenin karıştığı kavgada kan aktı Ölü sayısı 6ya yükseldi

Alınan bilgiye göre, Gökçetevek köyünde ikamet eden Enver Tekin, henüz belirlenemeyen nedenle Poyraz ailesine gelin verdiği  kızı Gülşen Poyraz'ı evine  getirdi. Bunun üzerine Poyraz ailesi bireyleri Gülşen'i geri almak için Enver  Tekin'in evine geldi. Burada iki aile mensupları arasında çıkan tartışma kısa  sürede silahlı kavgaya dönüşürken, bu sırada Narin ailesi mensupları da Tekin  ailesine destek için geldi.

Haberin Devamı

Olayda, Aziz Narin (22), Halise Narin, Gökhan Narin (22) ve Edip Oğraş  ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti, Cevat,  Felak, Mevlüt,  Burak, Münevver ve Cevat Narin ile Teğmen Yapıcı ve Fırat Tekin yaralandı.

Yaralılar Silvan ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına  alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Silvan ilçesi Gökçetevek Mahallesi’nde gece saat 01.20 sıralarında akraba olan iki aile arasında ailevi bir nedenden dolayı başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü belirtildi. Açıklamada, “Kavga sonucunda 1 kişi olay yerinde, 5 kişi yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede olmak üzere toplam 6 kişi hayatını kaybetmiş, yaralı olan 9 kişinin tedavilerine devam edilmektedir. Olayla ilgili Silvan Cumhuriyet Savcılığı tarafından gerekli inceleme ve soruşturmalara başlanmıştır” denildi.