Gündem Dolmabahçe Sarayına giriş 10 Kasım'da ücretsiz mi? Dolmabahçe Sarayı nerede?

Dolmabahçe Sarayına giriş 10 Kasım'da ücretsiz mi? Dolmabahçe Sarayı nerede?

10.11.2019 - 10:14 | Son Güncellenme:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının bugün 81. yıl dönümü! Yurdun dört bir yanında düzenlenen anma törenleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda bugün içerisinden en çok ziyaret edilecek yerlerin başında ise Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı geliyor. Peki Dolmabahçe Sarayına giriş bugün ücretsiz mi?

Dolmabahçe Sarayına giriş 10 Kasımda ücretsiz mi Dolmabahçe Sarayı nerede

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde Atatürk'ün vakit geçirdiği yerler ziyaret ediliyor.Bursa'da yer alan Atatürk Köşkü mezarının bulunduğu Anıtkabir ve hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı bugün en çok ziyaret edilecek yerler arasında yer alıyor. Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayının 10 Kasım'da ücretsiz mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Dolmabahçe Sarayı bugün ücretsiz mi?

Haberin Devamı

Dolmabahçe Sarayı her ziyaret gününde olduğu gibi bugün de bilet alınarak ziyaret edilecek.

Dolmabahçe Sarayı bilet ücretleri şöyle: 

Selamlık (Tam)60 TL - Selamlık (İndirimli) 30 TL - Harem (Tam)40 TL - Harem (İndirimli)20 TL - Selamlık + Harem (Tam)90 TL - Selamlık + Harem (İndirimli)45 TL

DOLMABAHÇE SARAYI NEREDE?

Dolmabahçe Sarayı, İstanbul, Beşiktaş'ta, Kabataş'tan Beşiktaş'a uzanan Dolmabahçe Caddesi'yle İstanbul Boğazı arasında, 250.000 m²lik bir alan üzerinde bulunan Osmanlı sarayı. Marmara Denizi'nden Boğaziçi'ne deniz yoluyla girişte sol kıyıda, Üsküdar ve Salacak'ın karşısında yer alır.