Gündem Açıklandı! Doya Doya Moda kim elendi? 7 yarışmacıdan hangisi veda etti?

Açıklandı! Doya Doya Moda kim elendi? 7 yarışmacıdan hangisi veda etti?

10.01.2020 - 16:26 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün haftanın finali yaşandı. Haftanın beş farklı gününde beş farklı konsept için yarışan Doya Doya Moda yarışmacıları, jürinin verdiği puanlar sonrasında haftanın birincisi ve haftanın elenen ismi belirleniyor. Peki Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta kim gitti? Doya Doya Moda kim elendi?

Açıklandı Doya Doya Moda kim elendi 7 yarışmacıdan hangisi veda etti

Hafta içi her güm ekrana gelen Doya Doya Moda yarışmasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Toplam 7 yarışmacının mücadele ettiği stil yarışmasında haftanın en düşük ve haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı açıklandı. Uğurkan Erez, Banu Noyan, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda yarışmasının jürileri, en düşük puanı hangi yarışmacıya verdi? Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta en yüksek puanı hangi yarışması topladı? Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda kim gitti?

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ? HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

 Doya Doya Moda yarışmasında bu haftanın birincisi Sündüz Durmaz oldu.  Doya Doya Moda yarışmasında 10 Ocak günü Merve Karabul elendi.