Gündem Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (EUS) başvuruları için son gün!

Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (EUS) başvuruları için son gün!

07.08.2019 - 09:43 | Son Güncellenme:

Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (EUS) için başvuruları bugün sona eriyor. 30 Temmuz'da ÖSYM tarafından alınmaya başlanan ESU başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Peki EUS başvuruları nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar?

Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (EUS) başvuruları için son gün

EUS başvuruları alınmaya devam ediyor. 30 Temmuz'da alınmaya başlanan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvurular 7 Ağustos (bugün) sona eriyor. Adaylar EUS başvuru işlemlerini ais.ösym.gv.tr adresi üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığıyla ödeyebiliyor. Peki EUS başvuru ücreti ne kadar?

Haberin Devamı

EUS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

EUS başvuru ücreti olarak adaylardan 216 Türk Lirası talep ediliyor. Adaylar EUS başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra başvuru ücretlerini yatırabiliyor. Başvurularını tamamlayıp başvuru ücreti ödemeyi unutan veya yatırmayan adayların başvuruları ise kabul edilmiyor.

EUS GEÇ BAŞVURULARI NE ZAMAN ALINACAK?

EUS başvuruları bugün sona eriyor. 21 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan EUS sınavı için geç başvuru tarihi ise 22 Ağustos olarak belirlendi. EUS geç başvuru ücreti ise 324 Türk Lirası

 

Yazarlar