Gündem Elimi Bırakma 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serap'a büyük sürpriz...

Elimi Bırakma 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serap'a büyük sürpriz...

02.03.2019 - 18:39 | Son Güncellenme:

TRT 1'in oldukça sevilen dizilerinden biri olan Elimi Bırakma 31. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin 31. yeni bölümünde Serap, hiç beklemediği sürpriz bir destekle karşılaşacak. İşte Elimi Bırakma 31. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Elimi Bırakma 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Serapa büyük sürpriz...

Elimi Bırakma 31. yeni bölümü için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Elimi Bırakma, heyecan dolu bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki Elimi Bırakma 31. yeni bölümde neler olacak?

ELİMİ BIRAKMA 31. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Azmi, Sumru’ya hisseleri geri vermesi için baskı yapar. Azra ise Cenk’in ailesine olan tavrını değiştirmesi için çabalamaktadır. Öte yandan Feride Cenk’in şirkete dönmesi için büyük bir fedakârlık yapmaya hazırlanmaktadır. Feride’nin fedakârlığı Cenk’i şirkete geri döndürebilecek midir?

Yaşananlar yüzünden yapayalnız kalan Serap’a hiç beklemediği bir anda sürpriz bir destek gelir.

ELİMİ BIRAKMA 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


ELİMİ BIRAKMA 31. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI