Gündem Elimi Bırakma 36. yeni bölümde Azra babasının katilini öğreniyor!

Elimi Bırakma 36. yeni bölümde Azra babasının katilini öğreniyor!

08.04.2019 - 08:02 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma 35. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Elimi Bırakma'da bu hafta ortaya çıkan gizemli adam Azra'ya babasının katilini öğrenmeyi vaat eder. Azra ise kendisinden istediği parayı nasıl bulacağı konusunda düşüncelere dalmıştır. Peki Elimi Bırakma 36. yeni bölümde Azra babasının katilini öğrenebilecek mi?

Elimi Bırakma 36. yeni bölümde Azra babasının katilini öğreniyor

Elimi Bırakma dizisi 35. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma'da ortaya çıkan gizemli adam Azra'ya babasının katilini söyleyeceğini ve bu durumu kimse ile paylaşmaması konusunda kendisini tehdit eder. Yaşananların ardından neye uğradığını şaşıran Azra bir yandan merak içinde süreci takip etmekte bir yandan da gizemli adamın tehdidi karşısında korkmaktadır.

Haberin Devamı

Kendisinden istenilen parayı bulmak için çabalayacak olan Azra amacına ulaşabilecek midir? Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan Elimi Bırakma 36. yeni bölüm fragmanında Azra'nın telefonuna gelen mesaj herkesi meraklandırır. Azra artık babasının katilini öğrenmeye çok yakındır.

ELİMİ BIRAKMA 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI