Gündem Elimi Bırakma 37. yeni bölüm fragmanı; Cenk ve Azra ayrılacak mı?

Elimi Bırakma 37. yeni bölüm fragmanı; Cenk ve Azra ayrılacak mı?

15.04.2019 - 08:21 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından 37. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Cenk ve Azra arasında yaşananların ardından Cenk birbirlerinden giderek uzaklaştıklarını ve bunu böyle sürüdüremeyeceklerini dile getirir. Cenk'in sözlerine hak veren Azra bu ilişkiyi ayakta tutabilecek mi? Elimi Bırakma 37. yeni bölümü ile Pazar akşamı TRT 1'de...

Elimi Bırakma 37. yeni bölüm fragmanı; Cenk ve Azra ayrılacak mı

Elimi Bırakma 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma ekrana gelen son bölümde Azra babasının katilinin kim olduğunu söyleyecek olan gizemli kişi ile telefonda birtakım konuşmalar yapar. Maddi anlamda Azra'nın bulamayacağı miktarda kendisinden para isteyen gizemli ismin mesajlarının artık sonu gelmiş Azra'da istenilen parayı bulmuştur.

Haberin Devamı

Tüm bu yaşananlar Azra ve Cenk'i birbirinden uzaklaştırırken Azra'nın kafasında yer alan soru işaretlerine cevap bulmak istemesinin ardından Cenk, rahatsız olduğu bu durumu Azra'ya iletir. Peki Cenk ve Azra ayrılık kararı mı alacaktır?

Elimi Bırakma 37. yeni bölüm fragmanı ile 21 Nisan Pazar akşamı TRT 1'de...

ELİMİ BIRAKMA 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI