Gündem Elimi Bırakma 38. yeni bölüm fragmanı! Melis kaçıyor...

Elimi Bırakma 38. yeni bölüm fragmanı! Melis kaçıyor...

22.04.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma 37. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından 38. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Melis, Kadir'e kaçmayı teklif ediyor. Peki, konaktakiler bu durumu nasıl karşılayacaklar? İşte Elimi Bırakma 38. bölümden ilk görüntüler...

Elimi Bırakma 38. yeni bölüm fragmanı Melis kaçıyor...

TRT 1'in heyecanla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 37. son bölümün ardından 38. yeni bölüm fragmanını da izleyiciyle buluşturdu. Yeni bölüm 5 Mayıs Pazar günü TRT 1'de...

Haberin Devamı

Azra geçmişi bırakıp Cenk ile hayatının geri kalanını devam ettirmeye karar veriyor. Melis ve Kadir kaçmaya karar veriyor. Melis'in ortadan kayboluşu konaktakilere büyük şok yaşatıyor. Peki, Melis bulunacak mı? Tüm soruların yanıtı yeni bölümde.

ELİMİ BIRAKMA 38. BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır. Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Haberin Devamı

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder.