Gündem Elimi Bırakma 41. bölüm fragmanında Cenk ve Azra ayrılıyor!

Elimi Bırakma 41. bölüm fragmanında Cenk ve Azra ayrılıyor!

13.05.2019 - 08:52 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma 40. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamları ekrana gelen Elimi Bırakma dizisi son bölümde Cansu, babasının katili olduğunu öğrendi. Cenk ve Azra ise düğün telaşı sırasında Cenk'in sürprizi ile büyük mutluluk yaşadı. Peki Elimi Bırakma 41. bölüm fragmanından neler yaşanacak?

Elimi Bırakma 41. bölüm fragmanında Cenk ve Azra ayrılıyor

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Elimi Bırakma 40. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Cansu, babasının katil olduğu gerçeğini öğrendi. Cenk ve Azra ise yaklaşan düğün telaşı arasında Cenk'in sürprizi ile büyük mutluluk yaşadı. Cenk'in Azra'ya verdiği düğün hediyesi Azra'nın hayalini kuramayacağı türden ve oldukça anlamlıdır.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Elimi Bırakma dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümde Cenk'in telefonuna ulaşan belge ile Cenk evlilik kararını yeniden sorgulamaya başlar. Azra ile konuşmaya karar veren Cenk, bu konuşmanın nereye varacağını tahmin edemez ve ağzından dökülen sözler ile Azra'yı istemese de kırar. Azra duydukları karşısında neye uğradığını şaşırırken bu güvensizlik ortamında evlilik kararının sağlıklı olmayacağına karar verir ve ayrılık kararı alır.

ELİMİ BIRAKMA 41. BÖLÜM FRAGMANI