Gündem Emel ‘altın vuruş’ yaptı

Emel ‘altın vuruş’ yaptı

03.01.2009 - 08:41 | Son Güncellenme:

Yılbaşı kutlaması için gittiği arkadaşının evinde, koluna aşırı dozda uyuşturucu en-jekte edince yaşamını yitirdi.

Emel ‘altın vuruş’ yaptı

Emel ‘altın vuruş’ yaptı





MERSİN’de, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 21 yaşındaki Emel Kabal, yılbaşı kutlaması için gittiği arkadaşının evinde, koluna aşırı dozda uyuşturucu enjekte edince yaşamını yitirdi.
Silifke İlçesi’nde oturan Emel Kabal ile eşi 22 yaşındaki Sadık Kabal, yılbaşını kutlamak için Mersin’in Hal Mahallesi’ndeki arkadaşları Nusret K.’nın evine geldi. Burada yeni yıla giren çift, ertesi günü de bu evde geçirdi. İddiaya göre bu sabah yatağından uyanan Sadık Kabal, eşinin hareketsiz olduğunu fark edince 112 Acil Servis’i aradı. Eve gelen sağlık ekipleriyle polisin yaptığı incelemede sol kolunda enjektör bulunan genç kadının öldüğü belirlendi. Her iki kolunda da çok sayıda iğne izi bulunan ve poliste uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair kayıtları bulunan genç kadının cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Eşi Sadık Kabal’ın da uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilirken, bir dönem Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde uyuşturucu tedavisi gördüğü kaydedilen Emel Kabal’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.