Gündem En acı doğumgünü

En acı doğumgünü

01.06.2009 - 15:29 | Son Güncellenme:

.

En acı doğumgünü

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 3 gün önce şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan’ın 7 yaşındaki kızı Elif, babasının doğum gününü unutmadı. Babasının mezarı başında dua eden küçük Elif, "Canım babam keşke doğum gününde birlikte olabilseydik" dedi.

Kahramanmaraş, cuma günü bir şehidini daha son yolculuğuna uğurladı. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde operasyon sırasında kayadan düşerek şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan, kızının doğum gününde hayata gözlerini yumdu. 7 yaşındaki kızı Elif’in doğum gününü kutladıktan sonra operasyon dönüşü şehit olan Abuzer Doğan yaşasaydı bugün 33’üncü yaş gününü kutlayacaktı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinde annesiyle birlikte yaşayan Elif Doğan, babasının doğum gününü unutmadı. 3 gün önce babasını son yolculuğuna uğurlayan minik Elif, dedesi ve teyzesiyle birlikte Karapınar Mahallesi Mezarlığı’na gelerek babası için dua etti, gözyaşı döktü.

Babası ile en son şehit olduğu gün görüştüğünü söyleyen Elif, "Benim doğum günümü kutladı. ’Kahramanmaraş’a geleceğim ve hediyeni vereceğim’ dedi. Bugün kendisinin de doğum günü. Eskiden hep doğum günlerimizi beraber kutlardık. O bana ben babama hediye alırdım. Ama şimdi babam yok. Ne ben, ne o hediye alamayacağız" dedi.