Gündem ‘En ağır şekilde cezalandırılsın’

‘En ağır şekilde cezalandırılsın’

30.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yazar Emrah Serbes’in neden olduğu kazada hayatını kaybeden Ayhan Özçelik’in oğlu Ahmet Mert Özçelik de ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. Özçelik “Kendini kurtarmak için babamın aracının farlarının iyi yanmadığını söylüyor” diyerek bu iddiayı reddetti.

‘En ağır şekilde cezalandırılsın’

Emrah Serbes, önceki gün sosyal medyadan yaptığı itirafın ardından savcılığa giderek teslim olmuş, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Serbes’in Torbalı savcılığındaki ifadesinin ardından, aynı savcı kazada hayatını kaybeden Ayhan Özçelik’in 23 yaşındaki oğlu Ahmet Mert Özçelik’in de ifadesini aldı. Babasını ve kızkardeşini kaybeden Özçelik ifadesinde şunları söyledi: “Annem, babam ve kız kardeşim İstanbul’dan Bodrum’a gitmek için 21.30’da araçla yola çıktılar. Saat 00.30 civarında Susurluk’ta olduklarını biliyorum. Daha sonrası hakkında bilgi sahibi değilim. Duyduğum kadarıyla babamın kullandığı araca İzmir-Aydın otoyolunda orta şeritte seyrederken arkadan çok yüksek hızla seyreden şüpheliye ait araç çarparak babamın aracının yoldan çıkmasına ve babam ile kız kardeşimin ölmesine ayrıca annemin de yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Annem şu an Ege Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyor. İfade verecek durumu yok. Bu sebeple annem ve kendim adına şüpheli Emrah Serbes’ten şikâyetçiyim. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

Haberin Devamı

‘Babamı suçluyor’

Babasının İstanbul Anadolu Adliyesi’nde ‘Fen Bilirkişisi’ olarak görev yaptığını söyleyen Özçelik “Babamın aracının farlarının iyi yanmadığı iddiası doğru değildir. Şüphelinin kendisini kurtarmak için bu iddiada bulunduğunu düşünüyorum’ dedi.