Gündem Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

09.07.2018 - 10:28 | Son Güncellenme:

Erkenci Kuş dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Can Yamani, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar ve Ceren Taşcı Cihat Ercan gibi usta isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları...

Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş dizisi bu hafta 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Salı akşamları izleyenleri ile buluşan Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Can Yaman, Demet Özdemir, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar ve Ceren Taşcı Cihat Ercan gibi isimler yer alıyor. İşte romantik komedi dizisi Erkenci kuş dizisinin oyuncuları hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. Son olarak 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı.

Erkenci Kuş dizisi konusu ve başrol oyuncuları Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İlk dizisi Gönül İşleri ile izleyici karşısına çıktı. Canlandırdığı Bedir karakteri ile Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda'nın gelgitli aşkları izleyici haftalarca ekrana bağladı. Can Yaman'ın 'Küçük Sırlar' dizisindeki kuralları yüzünden eleştirilen Sinem Kobal ile olan öpüşme sahnesi uzun süre konuşuldu. Genç oyuncu, dizinin final yapmasının ardından bu kez 'İnadına Aşk' ile ekrana geldi.

Dizide 'Yalın Aras' karakterine hayat veren Can Yaman, artık ekranın yeni fenomenlerinden...