Gündem Eşinin doğumunu beklerken otomobili kundaklandı

Eşinin doğumunu beklerken otomobili kundaklandı

14.02.2009 - 12:55 | Son Güncellenme:

Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal

Eşinin doğumunu beklerken otomobili kundaklandı

ADANA'da bir sitenin otoparkında park edilen otomobil üzerine benzin dökülerek yakıldı. Otomobilinin kundaklanmasıyla gözyaşını tutamayan 36 yaşındaki Aydın Dağtekin, “Karımın doğumunu bekliyorduk. Böyle bir günde yapılmamalıydı” dedi.
Yurt Mahallesi 283 Sokak'taki bir sitenin otoparkında bulunan Aydın Dağtekin'e ait 01 ZU 059 plakalı otomobil, geceyarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce benzin dökülerek yakıldı. Alevleri fark edip sokağa çıkanların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. İtfaiye, aracın kundaklama sonucu yandığını belirten rapor düzenlerken, araştırma yapan polis, yanmış halde olan ve benzin kokan plastik şişe buldu. Komşuların haber vermesiyle otomobilinin yakıldığını öğrenen Aydın Dağtekin, “Eşim 9 aylık hamile, her an çocuğumuz doğabilir. Doktorumuz, ‘Sevgililer Günü'nde doğumun olabileceğini söylemişti. Bu nedenle otomobil bizim için önemliydi. Ben de, ‘Her an doğum anı gelecek' diye eşimin yanından ayrılamıyorum. Doğumu beklerken olayı öğrenip geldim. Böyle bir günde bu yapılmamalıydı. Ben şimdi karıma nasıl söylerim” diyerek gözyaşı döktü.
Görgü tanıklarının, “Arka sokaklarda 3 kişi koşarak gidiyordu” sözü üzerine bölgede araştırma yapıldı, ancak, kimseye rastlanmadı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.