Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.02.2019 - 00:23 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamlarının klasiği reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Façalılar ve Çakırbeyliler arasında yaşanan gerilime bir yenisi daha eklendi ve ortalık karıştı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Büyük bir ilgiyle izlenen dizinin bu akşam ekrana gelen bölümünde Hızır, sürpriz bir tuzakla karşı karşıya kaldı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi EDHO 127. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Ya dediklerimi yaparsınız ya da hepiniz ölürsünüz!"

Ömür Façalı, aileler arasındaki düşmanlığa rağmen İlyas'tan beklentisini açıkça dile getirir. İstekleri uğruna önündeki engelleri yok sayacak kadar gözü kara olduğunu bir kez daha kanıtlar. Behzat'ı çileden çıkaracak yakınlık düşman ikili arasında yeni bir gerginliğin de sebebi olacaktır. Kardeşlerinin intikamını almak için Çakırbeyliler ile Façalıların karşısına dikilen Zeki Sivri, kan parası bahanesiyle masayı haraca bağlama peşine düşer. Taleplerinin yerine getirilmemesi durumunda yapabileceklerini korkusuzca söyleyip herkesi tehdit edebilmesinin sırrı ise ardındaki büyük güçte saklıdır. Hızır'ın ölümü için hazırladığı tuzakla savurduğu tehditlerin lafta kalmayacağını çok geçmeden gösterecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126. BÖLÜM FRAGMANI