Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümde Hızır'ın yeni planı ne olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümde Hızır'ın yeni planı ne olacak?

02.12.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Bu durumda Hızır'ın yeni planı ne olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı ve detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümde Hızırın yeni planı ne olacak

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, Yapımını Fark Film Aldığı ve senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde. Hızır ise yeni planlarıyla Ünal'ı tuzağa düşürme peşinde....

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölümü ile 6 Aralık 2016 Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜM FRAGMANI



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir. Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler. Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür. Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez. Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır. Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir.

Haberin Devamı

Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YİNE ZİRVEDE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.90 izlenme oranı ve 22.52 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.21 izlenme oranı ve 23.59 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!