Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm yayın tarihi belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm yayın tarihi belli oldu!

19.01.2017 - 12:20 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm için resmi açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklama dizinin hayranlarını sevindirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile Salı akşamı ekranda.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm yayın tarihi belli oldu

Atv'nin merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekranlarda başladığı günden itibaren izleyicilerini ekran başına kilitleyen aksiyon seviyesi yüksek dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için heyecan dorukta. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Haberin Devamı

ATV'nin çok seyredilen ve sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm tarihi belli oldu. Yeni yılda henüz yeni bölümü yayınlanmayan dizinin hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını ortaya çıktı. Dizinin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamayla dizinin yeni bölümünün 24 Ocak Salı günü yayınlanacağı açıklandı.

İşte o paylaşım;


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm yayın tarihi belli oldu

Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama;

Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir.Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir..İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm yayın tarihi belli oldu

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen 53. son bölümde diziye damga vuran isim Meryem Uzerli olmuştu. Uzerli, diziye Suzi, karakteriyle dahil olmuştu. Ünal Kaplan'ın talimatıyla yurt dışından gelen bir ajanı canlandıran Suzi, yayınlanan ilk bölümü ile dizinin reytinglerine sihirli bir dokunuş yapmıştı. Bu arada Hızır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kendine düşman olan isimlere ve devlete düşman olan isimlere çok yakınlaşmıştır. Özkan'ın elindeki dosyalara ulaşabilirse işi kolaylaşacak olan Hızır amacına ulaşacaktır. Özkan'ın ölümünün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır masayı toplantıya çağırır. Bu durumda en çok korkan isim ise yine Ünal Kaplan olur. Msaada yaşanan ihanetin bittiğine inananlar bir kez daha yanıldıklarını anlayacaklardır