Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

25.01.2017 - 09:01 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ile uzun bir aradan sonra izleyenleri ekrana kilitledi. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcılığını Raci Şaşmaz üstleniyor. Peki reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. yeni bölüm fragamnı henüz yayınlanmadı. Dün akşam ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölümde Hızır, Özer'i ortadan kaldırarak yeni bir savaşın fitilini ateşledi. CIA ile arası açılan Hızır ve masadakilerin silah ticaretine gem vurulur.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tüm tehditlere rağmen yaşadıkları karşısında dik duruş sergileyen Hızır düşmanların tehditlerini birer birer savuşturur. Öte yandan Esra'nın yaptıı hatayı bir türlü kabul edemeyen İlyas eve gelmez. Bu durumu düzeltmek yine Meryem Çakırbeyli'ye düşecektir. Meryem'in söylediklerine ikna olan Esra soluğu İlyas'ın evinde alacaktır. Karşılaştıkları manazara ise hem Meryem'i hem de Esra'yı şaşkına çevirecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer'i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır. Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmez. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı olacaktır. Bu sürpriz gelişme, zamanla toparlanmaya başlayan masanın, iyiye giden ticareti için bir tehdittir. Hızır'ın gözünü korkutmak ise öyle kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmaz. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlatacaklardır. Esra'nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondadır. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır.

Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 55. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Salı akşamları ekrana gelen fenomen dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.