Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

19.04.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 65. son bölümü ile ekrana geldi. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 66. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Ünal'ın öldüğünü bilen Avni ilk fırsatta abisi Rüstem'i Türkiye'ye çağırır. Hazır'ın kararı ile öldürülmesini isteği Rüstem ve Avni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölümde neler yapacak? merak konusu oldu...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümde Rüstem, Türkiye'ye döndü. Hızır ile ne zaman yüzleşecekleri ise merakla bekleniyor. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Serkan ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit etti. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna usta oyuncu Can Gürzap dahil oldu. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna usta oyuncu Can Gürzap dahil oldu.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı, Raci Şaşmaz imzalı diziye daha önce Aşkımızda Ölüm Var, Kurtlar Vadisi Pusu, İffet ve Medcezir dizilerinde oynamış usta oyuncu Can Gürzap katıldı. Gürzap dizide ticaret masasının kurucularından Rüstem bey karakterini canlandırdı.

Hızır’ın sevdikleri tehdit altında

Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni’nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü O’nun savaşı ve planları daha büyüktür.

Haberin Devamı

Serkan’ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır’ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır’ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal’ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır’a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas’ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.