Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

21.05.2017 - 11:08 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın heyecanla beklenen 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sürpriz yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümü ile tüm kişilerde 9.14 izlenme oranı ve 22.34 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.39 izlenme oranı ve 23.58 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Haberin Devamı

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 70. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 69. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta Serkan'a esir düşen İlyas, Tipi ve Şahin Ağa tanık olmaya ikna olmadıkları için çeşitli işkencelere maruz kalırlar. En acımasızı ise sevdikleri üzerinden yapılan psikolojik işkencedir. Herkes en zayıf noktasından vurulur ama yine de kimse konuşmaz. Olacaklardan habersiz ortalığı karıştıran Serkan'ın keyfi şimdilik yerindedir.

İçeride tutulanlar sevdiklerine düşman edilmeye çalışırken, dışarıda büyük bir çaba vardır. Elindekilerle yetinmeyen Serkan, operasyon hazırlığı içinde olan Hızır ve çevresindekilere de zarar vermeye çalışır.

İşkenceler esnasında çekilip gönderilen bir görüntü bardağı taşıran son damla olacaktır. Hem devleti hem sevdikleri için her türlü çabayı sarf eden Davut ise Rüstem'in hala asıl hedefidir. Yaşanan tüm felaketlerin sebebi Rüstem, gizli tanıklığı kabul etmeyen Esra'nın evine Suzi'yi yollayarak onu ölümle yüzleştirir.

İlyas'ın yaşaması için her şeye razı gelebilecek olan Suzi'nin bir seçim yapması gerekecektir.