Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

21.11.2017 - 09:23 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Hızır, hapisten kaçabilmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sorabilmek için kolları sıvadı. Ünal Kaplan ise kendisine bir günah keçisi buldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenlere büyük heyecan yaşatarak ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 82. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölümüyle bu akşam seyircisini bir kez daha ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oldukça heyecanlı geçen 81. bölümü sonrası gözler 82. bölüme çevrildi....

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 82. BÖLÜM FRAGMANI

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 82. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. BÖLÜM ÖZETİ

"Benim buradan çıkmanın bir yolunu bulmam lazım!"

Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Haberin Devamı

Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.