Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. bölüm nefes kesti! 94. yeni bölüm fragmanı ise...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. bölüm nefes kesti! 94. yeni bölüm fragmanı ise...

07.03.2018 - 07:58 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. bölüm nefes kesti 94. yeni bölüm fragmanı ise...

ATV'nin nefes kesen dizisi dün akşam 93. bölümü ile ekrana geldi. Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. bölümü ile 13 Mart Salı akşamı ATV'de ekrana gelecek.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 93. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.