Gündem Esra Erol kimdir, kaç yaşında?

Esra Erol kimdir, kaç yaşında?

31.01.2019 - 11:39 | Son Güncellenme:

Esra Erol kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? İşte Esra Erol hakkında merak edilen soruların yanıtları.

Esra Erol kimdir, kaç yaşında

Esra Erol sosyal medya hesabından yapıtığı paylaşım sonrasında sevenlerini meraklandırdı. Ameliyat olduğunu duyuran Esra Erol'un sağlık durumu hakkında arayış başladı. İşte Esra Erol'un kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım...

Haberin Devamı

ESRA EROL PAYLAŞTI

"Kalp ve Damar sağlığınız için Varislere dikkat edin. Cuma günü olduğum İÇ VARİS ameliyatı ile ilgili minik bilgilendirme.
Varisler ihmale gelmez. Uzun yıllardır hem genetik yatkınlık hemde iş hayatım sebebiyle Varislerim'le ilgili şikayetlerim vardı. Tabiki konunun bu kadar derin ve önemli olduğunu anlamam epey bir zaman aldı. Varis sebebiyle şikayetlerim olduğu kadar birde görüntü açısından estetik kaygısı! (Buraya tekrar geleceğim) 2012 yılında ne olduğunu anlamadığım geçirdim. Bir kaç yıl tamam varislerden kurtuldum derken, Aslında hiçbirşey değişmemişti. 2 yıldır şikayetlerim artık tahammül edemeyeceğim bir hal aldı. Varis çoraplarını giymek, soğuk sularla bacaklarımı yıkamak, bacakları günün belli saatlerinde yüksek tutmak bacaklarımda ki huzursuzluğu gidermedi.

Cuma günü iç varis ameliyatı oldum. öncesinde Doppler Ultrason ile detaylı inceleme sonrasında operasyon gerçekleşti. Hastalığın hangi damarlarda görüldüğüne (yüzeyel/derin/kılcal), hangi derecede (reflü/kaçak miktarına) bulunduğuna göre yapıldı. Ameliyat sonrası öğrendiğim pıhtı oluşmuştu bende. Eğer ihmal etmeye devam etseydim. Neler yaşayacağımı bilemiyorum. Varis şikayetlerinde yüzey görüntüleri ile beraber Ayaklarda yanma, uyuşma, ağrı, bıçak saplanması, kaşıntı , gece krampları ayak tabanlarında yanma gibi şikayetleriniz varsa Sizlerden ricam kendinizi dinleyin ve benzer şikayetleri olanların lütfen Kalp Damar Cerrahına gidip gerekli kontrollerini yaptırsın."

Haberin Devamı

ESRA EROL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Esra Erol Özbir (d. 12 Mayıs 1982, İstanbul), Türk sunucu ve televizyon programcısı.

Hayatı

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesinden mezun oldu. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

Özel Hayatı

Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Kariyeri

2003 - Siemens Mobile Kuşak (Sunucu) - (Teknoloji TV)
2005-2007 - Turkuaz (Kanal D)
2007 - Esra Erol'la Dest-i İzdivaç (Flash TV)
2008 - Esra Erol'la İzdivaç (Star TV)
2009-2013 - Esra Erol'da Evlen Benimle (atv)
2013-2015 - Esra Erol'la (FOX)
2015-günümüz - Esra Erol'da (atv)
2016 - oba makarna (reklam)

Haberin Devamı

Oyunculuk deneyimi

Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004
Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - 2004
Başkan (TV Filmi) - 2005
Tuzak (Banu) (TV Dizisi) - 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film) - 2009
Kamerayla İzdivaç (Film) - 2010
Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi) (atv) - 2012
Yalan Dünya (TV Dizisi) Kanal 7