Gündem Evlilik yıl dönümünde korkunç son

Evlilik yıl dönümünde korkunç son

10.12.2018 - 15:26 | Son Güncellenme:

İstanbul Sarıyer'de  gece vardiyasından dönen Korhan Gönen, eve geldiğinde eşini ölü olarak buldu.  Kadının bugün evlilik yıl dönümü olduğu öğrenildi. Vücudunda herhangi darp ya da yara izine rastlanılmayan kadının cenazesi,  Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Kesin ölüm nedeni burada yapılacak incelemelerin ardından belli olacak.

Evlilik yıl dönümünde korkunç son

İstanbul Sarıyer Merkez Mahallesi Ortaçeşme Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan Korhan Gönen gece mesaisini bitirerek sabah saatlerinde evine döndü. Eşinin yattığını gören Korhan Gönen, 11 yaşındaki oğlunu alarak okula götürdü. Eve döndüğünde eşinin halen yattığını gören Korhan Gönen, eşini uyandırmak için yanına gitti. Eşinin tepki vermemesi üzerine paniğe kapılan eş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde İrem Gönen’in (33) hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine incelemelerde bulunmak üzere polis ekipleri de sevk edildi. Genç kadının cansız bedeni, yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ACILI EŞ FENALAŞTI

Haberin Devamı

Polis ekiplerinin incelemeleri sırasında acılı eş daha fazla dayanamayarak fenalaştı. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan acılı eş hastaneye kaldırıldı. Acı haberi alarak eve gelen aile yakınları ise ani ölüm karşısında şok oldu. Aile yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

HAYATINI KAYBETMESEYDİ EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKLARDI

Evinde ölü bulunan İrem Gönen’le Korhan Gönen’in 12 yıl önce bugün evlendiği öğrenilirken çiftin bu akşam evlilik yıl dönümlerini kutlamaya hazırlandıkları da kaydedildi.

Evlilik yıl dönümünde korkunç son