Gündem Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı! Eylül Öztürk kimdir?

Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı! Eylül Öztürk kimdir?

29.04.2019 - 09:17 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk Kanal D'de yeni bir programa başlıyor. Bir süre önce oğlunu kucağına alan Eylül Öztürk annelik ve anne olduktan sonraki süreçte deneyimlediklerini izleyenlerle buluşturacak. Peki Eylül Öztürk kimdir?

Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı Eylül Öztürk kimdir

Eylül Öztürk yeni bir programa başlıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla milyonlara seslenen Eylül Öztürk'ün programı için ilk fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

Anneler, anne adayları, acemi babalar... Bebek bakımı, sağlıklı beslenme, anne-baba psikolojisi hepsi ve daha fazlası yakında Eylül Öztürk ile Hey Anne programında sizlerle....

Eylül Öztürk ile Hey Anne yakında Kanal D’de!

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir doğumlu. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk ilkokulu Gölcük ve İstanbul'da okudu. Birçok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı.

Bir dönem yolcu uçaklarında hosteslik yaptı. Sonrasında yine hizmet sektöründe kalabileceği ve seyahat edebileceği bir iş arayışına girdi. Radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi. 2014 yılının başında Knorr Çabuk Çorba'nın sosyal medya ve televizyon ekranlarındaki reklamlarında oynadı.

Haberin Devamı

Sosyal medya ile tanışması ile beraber çektiği kısa videolar ile yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Twitter'ın video uygulaması Vine ile yaptığı paylaşımları Memeli Mestan rumuzu ile yaparak tanındı.

2014 yılı başlarında, Beyazıt Öztürk'ün uzun yıllardır sürdürdüğü Beyaz Show isimli talk show programına, daha önce 3+1 olarak yayınlanmış ve ardından adı 3 Adam olarak değişen programın sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç veİbrahim Büyükak için yazdığı "3 Adam" isimli parçası ile konuk oldu.

2014 yılı son çeyreğinde TRT televizyon kanalında yayınlanan Üstün Dökmenile Yaşama Yerleşmek adlı programda oyunculuk yaptı. Sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in olduğu "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katılmıştır.

Kenan Özkan ile evlidir. Alex adında bir oğulları vardır.

-Beyaz Show (Skeçler)
-Tipsizler (Konuk oyuncu)
-Knorr reklam çalışması (Başrol)
-Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek (Başrol)
-Kim O (Konuk Oyuncu)
-Benzemez Kimse Sana (Yarışmacı)
2015 - Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 - Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)

Eylül Öztürk ile Hey Anne fragmanı Eylül Öztürk kimdir

Yazarlar