Gündem Ezgi Avcı kimdir?

Ezgi Avcı kimdir?

04.04.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Ezgi Avcı Survivor 2016'da Ünlüler takımında yarışıyor. Performansıyla ve yarışmadaki duruşuyla beğenilen Ezgi Avcı Survivor'da finale kadar gidebilecek mi merak konusu. Peki, Ezgi Avcı kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Ezgi Avcı kimdir

Eğitim için yurtdışına çıkan Ezgi Avcı, eğitimini tamamladıktan sonra tekrar Türkiye'ye dönüş yaparak Survivor 2016'ya katıldı. Peki Ezgi Avcı nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte Ezgi Avcı hakkında detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

EZGİ AVCI KİMDİR?

Ezgi Avcı kimdir

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezonSurvivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.