Gündem Familya 6. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu'nun zor anları!

Familya 6. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu'nun zor anları!

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen Familya 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni kazanan Familya 6. yeni bölümde Yaşar Beyoğlu hapse giriyor. Beyoğlu ailesi bireyleri babalarını hapishaneden çıkarmak için yeni planları devreye sokuyor. Familya 6. yeni bölüm fragmanı ile Salı akşamı ekrana geliyor.

Familya 6. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlunun zor anları

Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Familya dizisinin başrollerinde Uğur Yücel, Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Murat Ceylan yer alıyor. Familya 6. yeni bölüm fragmanında hapishane'ye düşen babasını kurtarmak isteyen Beyoğlu bireyleri harekete geçiyor. Eğlenceli anların bir an olsun eksik olmayacağı Familya yeni bölüm ile 25 Ekim Salı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

FAMİLYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır. Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

FAMİLYA 6. BÖLÜM FRAGMANI