Gündem Familya 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Familya 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

31.10.2016 - 10:27 | Son Güncellenme:

Familya 6. bölüm ile ekranlara geldi. Familya'da Yaşar çocuklarını mutlu etmek için kolları sıvadı. Familyaya dahil olan yeni isim de diziye renk kattı. Familya 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Familya 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Familya 7. son bölüm yayınlandı. Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvadı...

Haberin Devamı

FAMİLYA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FAMİLYA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır. Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır. Familyaya sızan yabancı ortalığı karıştırırken, Yaşar hastalığı konusunda yeni bir yol ayrımına gelir. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, ikili kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Beyoğlu cephesinde kahkaha ve hüznün dansı sürerken, Hare ve Ateş arasında yaşanacak gelişme tüm dengeleri değiştirecektir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

FAMİLYA OYUNCULAR

Haberin Devamı

Familya'nın başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel'in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız'ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.

FAMİLYA'YA YENİ BİR İSİM KATILIYOR

Başrollerinde Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Cansu Tosun, Bülent Emrah Parlak, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız, Berat Efe Parlar ve Güven Kıraç'ın yer aldığı; yapımcılığını TMC'nin üstlendiği yapımın kadrosuna Bulut rolüyle, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen ve son olarak 'Galip Derviş'te yer alan, bu hafta vizyona girecek olan 'Ekşi Elmalar'da da seyredeceğimiz Ersin Korkut katıldı.