Gündem Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında? Feyza Aktan biyografisi

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında? Feyza Aktan biyografisi

27.06.2019 - 09:53 | Son Güncellenme:

Feyza Aktan, Özcan Deniz ile boşandıkları haberlerinin ardından vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz Mart ayında Özcan Deniz ile evlenen Feyza Aktan çifti dün çıktıkları mahkemede tek celsede boşandı. Peki Feyza Aktan kimdir?

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında Feyza Aktan biyografisi

Özcan Deniz ile geçtiğimiz Mart ayında evlendikten sonra dün çıktıkları mahkemede tek celsede boşanan Feyza Aktan, Özcan Deniz çiftinin boşanmasının ardından Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 1993 yılında dünyaya gelen Feyza Aktan, İstanbul'da dünyaya geldi. Peki Feyza Aktan kimdir?

Haberin Devamı

FEYZA AKTAN KİMDİR?

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1 yıl birlikte olduğu Özcan Deniz ile 8 Mart’ta sade bir törenle dünya evine girdi. Nihah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi. Oğlunun ilk fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz, “Geldi mucizem Tarifi zor duygular içindeyim” notunu düşmüştü.

DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI

Evlendiğinde karnı burnunda olan Feyza Aktan 30 Nisan 2018'de de oğulları Kuzey'i dünyaya getirmişti. Çiftin evliliğinde sorunlar olduğu iddia edilmişti. Dedikodular doğru çıktı.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan bugün boşanma davası için Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Çifti görüntülemek isteyen gazeteciler ile güvenlik arasında arbede yaşandı.

Haberin Devamı

Özcan Deniz ile Feyza Aktan anlaşmalı olarak boşandı.