Gündem Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Göksel'in hayat hikayesi

Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Göksel'in hayat hikayesi

17.08.2019 - 19:03 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde Metin karakterine hayat veren ve yıllardır bu dizide rol alan Furkan Göksel, bugün çarpıcı bir haberle gündeme geldi ve günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında, nereli Furkan Gökselin hayat hikayesi

Arka Sokaklar dizisinin Metin'i Furkan Göksel, 13 sezondur rol aldığı diziden ayrıldığını duyurdu. Peki günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında, nereli? 

FURKAN GÖKSEL KİMDİR?


Furkan Göksel, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Plato M.Y.O. Radyo Televizyon Bölümü Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi alarak tamamladı. 12 yaşında oyunculukla tanışan Furkan Göksel, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa adım attı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi usta isimlerle çalışan Furkan Göksel, dizide Özgür Ozan’ın hayat verdiği Komiser Hüsnü’nün oğlu Metin’i canlandırdı. 2006’da başladığı projeden 2019’da ayrılan Furkan Göksel, sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı.

FURKAN GÖKSEL'İN AÇIKLAMASI

"Koooskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hâlâ devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyiki sizlerle büyümüşüm. İyiki varsınız..."