Gündem Game Of Thrones final sezonu ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones final sezonu ne zaman yayınlanacak?

05.04.2019 - 09:36 | Son Güncellenme:

Game Of Thrones final sezonu için geri sayım sürüyor. Dünya üzerinde milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmayı başaran yaklaşık bir yıl süren aranın ardından 8. sezon (final sezonu) ile ekrana gelmeye hazırlanan Game Of Thrones dizisinin galası dün gerçekleştirildi. Peki Game Of Thrones dizisi final sezonu ne zaman yayınlanmaya başlanacak?

Game Of Thrones final sezonu ne zaman yayınlanacak

Game Of Thrones final sezonu için geri sayım sürüyor. Dünya üzerinde milyonlarca izleyicisi olan Game Of Thrones efsanesi final sezonu için geri sayıma devam ediyor. Dün galası gerçekleştirilen Game Of Thrones dizisinin final sezonu ile de dünyaya damga vurması bekleniyor.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016'da duyuruldu. Diğer altı sezonun 10 bölümü ve yedinci sezonun yedi bölümünün aksine bu sezon altı bölüme sahip olacak. Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecektir. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, 15 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019'da bitecektir.