Gündem Game of Thrones sezon finali bölümü sızdı mı?

Game of Thrones sezon finali bölümü sızdı mı?

24.08.2017 - 16:47 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un merakla beklenen sezon finali fragmanı yayınlandı. Herkesin büyük hayranı olduğu Game of Thrones dizisi çılgınlığı sürüyor. Fragmanıyla yetinmeyen hayranlar sezon finali bölümünün internete sızdırılmasını bekler nitelikte. Hacker'lar tarafından dizinin bazı bölümleri sızdırılınca akıllarda yine aynı soru işareti kaldı. Büyük ilgiyle izlenen Game of Thrones'un sezon finali fragmanı dizinin yeni bölümüyle ilgili ipuçlarıyla dolu. İşte yeni bölüm fragman ve tüm detaylar...

Game of Thrones sezon finali bölümü sızdı mı

Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı dizinin gelişimyle ilgili sürprizler barındırıyor. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından krallıklar arasındaki savaştan ziyade, Akgezenlerle mücadelenin ön plana çıkacağı görülüyor. Duvar'ın arkasından kanıtla dönen Jon Snow ve ekibi şimdi herkesi tek hedef karşısında birleştirmek istiyor.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES SEZON FİNALİ SIZDIRILDI MI?

Game of Thrones 7. sezon 7. bölümle birlikte bu sezon sona erecek. Tüm bunlar yaşanırken Game Of Thrones 7. bölümü internete sızdırıldı mı sorusu dizinin izleyenleri tarafından sorulmaya başladı. Son üç bölümünden ikisi hacker’lar tarafından sızdırılan dizinin bu defa final bölümünün tehdit altında olduğu iddia edildi. Mr. Smith Group adlı hacker grubu, Game of Thrones 7. sezonun finali olan 7. bölümü sızdırmaya hazır olduklarını açıkladı.Tüm bunlara rağmen dizinin final bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümü 28 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak.

GAME OF THRONES SEZON FİNALİ FRAGMANI

GAME OF THRONES 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Game of Thrones sezon finali bölümü sızdı mı

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.