Gündem Garson dehşeti!

Garson dehşeti!

23.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da işten çıkarılan garson Saddam Korkmaz, eski patronu Gani Kocabaş, garson Şenol Öztaş ve gıda mühendisi Gizem Ege’yi tüfekle öldürüp intihar etti

Garson dehşeti

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde 5 yıldır garson olarak çalıştığı restoranttaki işine son verilen 26 yaşındaki Saddam Korkmaz, katliam yaptı. Restoranta gelen Korkmaz, eski patronu Gani Kocabaş (50) ile garson Şenol Öztaş (47) ve gıda mühendisi Gizem Ege’yi (30) pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan restorantta çalışan Saddam Korkmaz’ın, iddiaya göre iki gün önce patronuyla trafik cezası nedeniyle tartışınca işine son verildi. Dün restorana giden Korkmaz, eski patronu Gani Kocabaş’ı tüfekle öldürdü. Daha sonra garson Şenol Öztaş’ı öldüren Korkmaz, işyerinin alt katına inerek mutfağa geçti. Korkmaz, restoranda gıda mühendisi olarak çalışan Gizem Ege’yi de katletti.

Buzhaneye saklandılar

Katliamdan kurtulmak için buzhaneye saklanan diğer restorant çalışanlarını da bir süre arayan ancak bulamayan Korkmaz, aynı silahla intihar etti. Acı haberi alarak restoranta koşan kurbanların yakınları fenalık geçirirken, Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Uzunkaya, olayın tam bir cinnet hali olduğunu belirterek, “Herkesi öldürmeyi kafasına koymuş. Diğer çalışanlar saklanınca bu sefer kendisi başına ateş etmek suretiyle intihar ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Garson dehşeti

2 ay önce işe başlamış

Öldürülen gıda mühendisi Gizem Ege’nin cenazesi yakınları tarafından morgtan alındı. Eşi Emin Ege’nin, oldukça üzgün olduğu görüldü. Gizem Ege’nin kayınpederi Ali Rıza Ege, bir çocuk annesi gelininin 3 yıldır iş aradığını, 2 ay önce iş bulduğunu belirtti.