Gündem Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı? - izle

Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı? - izle

22.03.2016 - 13:23 | Son Güncellenme:

Gecenin Kraliçesi son bölümü ile ses getirdi. Başrollerinde Meryem Uzerli olan Gecenin Kraliçesi 11.son bölümde neler yaşandı? Kartal Osman’ın büyük tuzağı sonucu hapse mi düştü? İşte Gecenin Kraliçesi son bölüm ve detaylar...

Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı - izle

Yapımını O3 Turkey’in üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur - Durul Taylan biraderlerin yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu’nun paylaştığı; “Gecenin Kraliçesi”nde son bölüm nefes kesti. Yayınlanan Gecenin Kraliçesi son bölüm ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kartal Osman’ın büyük tuzağı sonucu hapse düşmüştür. Olayın tek görgü tanığı Aziz ise hala uyanmamıştır. Kartal hapisten çıkmanın ve Osman’ı yakalamanın yollarını aramaktadır...

Selin ise Kartal için kahrolmaktadır. Ziyaretine gider, sevdiği adamın artık bazı gerçekleri öğrenmesinin vakti gelmiştir.
Öte yandan planlarının yolunda gittiğini düşünen Osman, şirkete yerleşir. Ancak hiç beklemediği bir davet alır, Kartal onu görüşe çağırır. Osman için bu yüzleşme kolay olmaz ve görüş sonrasında çok önemli bir karar alır.

Hüma da Hakan’dan ayrılmaya karar vermiştir, ama Hakan’ın bunu kabul etmeye niyeti yoktur. Oktay’ın neyin peşinde olduğunu öğrenen Hakan onu takip etmeye başlar. Kartal ve Selin bu ayrılığı da aşmaya çalışırlarken Aziz uyanır... Ne var ki Kartal ummadığı bir tehlikeyle burun burunadır...

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ 11. BÖLÜM FRAGMANI

Yayın Günü: 22 Mart Salı
Yayın Saati:20.00

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Kartal Aziz’den kaybettiği hayatının, babasının ölümünün hesabını sorar. Aziz’in söyleyeceği fazla bir şey yoktur. Tek isteği hayatta kalmaktır. Ama silah ateş alır ve Aziz vurulur…

Selin’i öldürmeye kalkan Esra ne yapacağını bilemez haldedir. Ne yapıp eder hastaneye gelir. Selin’in Esra’yla yüzleşmesi kolay olmayacaktır. Esra’nın Selin’den tek bir isteği vardır.

Kartal ne kadar ikna etmeye çalışsa da polisler onu cinayete teşebbüsten tutuklar.

Aziz’in vurulması aileyi dehşete uğratır. Üstelik Esra, Kartal ve Selin’in arasındaki ilişkiyi herkese söyler. Artık Alkan ailesi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Aziz hayatta kalma mücadelesi verirken Kartal mahkemeye çıkar. Hiç ummadığı bir sonuçla karşı karşıya kalır.

Reha Özcan Gecenin Kraliçesi’nde!

Ünlü tiyatrocu Meryem Uzerli’nin gizemli babası olarak karşımıza çıkıyor.Bu güne kadar varlığı gizemini koruyan Aziz’in(Uğur Polat) eski arkadaşı Selin’in(Meryem Uzerli) ise babası olan Osman Bulut’un sırrı ortaya çıkıyor. Osman Bulut karakterine Maral, Suskunlar ve Kurtlar Vadisi Pusu’da yer alan Reha Özcan hayat veriyor.Uzun zamandır kendisinden haber alınamayan babanın ortaya çıkışı tüm dengelerin değişmesine neden olacak.

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ HAKKINDA

Gecenin Kraliçesi, O3 Medya tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan dram-aksiyon-romantik türünde olan ve başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Gecenin Kraliçesi'nin ilk bölümü Fransa'nın Grasse şehrinde ve Karadeniz'de çekildi. Dizinin İstanbul atağı ise tam anlamı ile ikinci bölümde başladı.

MERYEM ÜZERLİ KİMDİR?

Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı - izle

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır.Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

UĞUR POLAT

Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı - izle

Uğur Hakan Polat (d. 1 Ocak 1961), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. 1981'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü.

16 yıldır Devlet Tiyatrosu'nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü aldı. Çevirdiği birçok sinema filmlerinde de ödüllere layık görüldü. Bunlardan bazıları; Salkım Hanım'ın Taneleri ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu"; Bütün Kapılar Kapalıydı sinema filmi ile 1990 yılında Ankara Film Festivali'nde "Umut Veren Oyuncu" ödülünü aldı. Son olarak 2014 yılı itibari ile Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Nevizade karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

FUNDA ERYİĞİT KİMDİR?

Gecenin Kraliçesi 11. son bölümünde neler yaşandı - izle

Funda Eryiğit (d. 6 Kasım 1984 , Zwolle, Hollanda) Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Aslen Samsun Bafralıdır.. Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu dalında aday olmuştur.