Gündem Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve haftanın birincisi kim oldu?

24.01.2020 - 16:06 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük heyecan yaşanıyor. Haftanın beş günü boyunca mutfaktaki hünlerlerinş sergileyen gelinlerin yaptığı yemekler kayınvalideler tarafından anlaşılmaya çalışılıyor. Hafta boyunca toplanan puanlar Cuma günü haftanın finalinde beş altın bileziğin sahibi olma yolunda gelinler için büyük önem arz ediyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi? Günün birincisi ve haftanın finalinde beş altın bileziğin sahibi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi Gelinim Mutfakta günün birincisi ve haftanın birincisi kim oldu

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün gerçekleşiyor. Gelinler bir hafta boyunca mutfaktaki hünerlerini sergilerken gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında Cuma günü gerçekleştirilen haftanın finalinde en yüksek puanı alan gelin beş altın bileziğin sahibi oluyor.

Haberin Devamı

Hafta boyunca kayınvalideler gün içerisinde yapılan yemekleri puanlıyor. Yapılan oylama sonucunda günün sonunda en yüksek puanı alan gelin Çeyrek altının sahibi oluyor. Günün son puanlamasını yapan Macide Hanım, Burçin'e 1 puan verirken Elif'in yaptığı Höşmerim tatlısına 4 puan verdi. Macide Hanım en yüksek puanı kendi gelinine değil Dilara'ya verdi. Gelinim Mutfakta yarışmasında en düşük puanı alan isim Burçin olurken en düşük ikinci puanı alan isim Aleyna oldu

GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanın alan gelin 16 puan ile Dilara oldu ve çeyrek altının sahibi oldu

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden gelin 44 puanla Burçin oldu. Burçin böylelikle yarışmaya veda eden isim oldu?

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA 5 ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en yüksek puanını alan gelin 70 puan ile Elif oldu ve beş altın bileziğin sahibi oldu.